Met een renovatieplan lokt jouw woning meer kopers

Kennis, ervaring en betrouwbaarheid

Ignace Vandoorne en Kevin Vandamme, oprichters en zaakvoerders van m.vastgoed en m.renovatie hebben beiden reeds een lang en succesvol traject in de bouw- en immosector achter de rug.

Al die tijd wisten ze zich ook te omringen door ervaren professionals, die de markt kennen als geen ander. Vanuit onze dagelijkse ervaring stellen we al langer vast dat oudere woningen die aan renovatie toe zijn minder goed in de markt liggen, omdat de potentiële koper minder zicht heeft op het totale kostenplaatje.

Een vernieuwend concept

Ons meest recente project, m.renovatie, een service van m.vastgoed, omhelst dan ook een vernieuwend concept in de branche, waarbij oudere en/of vervallen woningen te koop worden aangeboden samen met een renovatie traject dat gecoördineerd wordt door een vaste renovatiecoach.

Verkopen én renoveren met één enkele partner, makkelijker kan het niet. We bieden deze renovatie diensten ook aan eigenaars aan die hun bestaande woning wensen op te frissen, uit te breiden of grondig te verbouwen.

Bijzonder positieve reacties op eerdere transacties wijzen erop dat we met m.renovatie effectief een gat in de vastgoedmarkt gevonden hebben.

Ja, ik wens een gratis schatting van mijn woning met uitleg van dit uniek m.renovatieconcept!

* Verplicht invullen