Je op te knappen woning verkocht in no-time

U wenst uw woning te verkopen maar die is echter aan een opfrissing of een renovatie toe? Wij kunnen je helpen om ze sneller te verkopen en aan een hogere prijs !

Het uniek concept van m vastgoed zorgt er namelijk voor dat we een grotere doelgroep bereiken voor uw woning : daar waar renovatiewoningen de dag van vandaag minder gegeerd zijn, zorgen wij ervoor dat wij ook de grootste doelgroep van kopers die een instapklare woning zoekt, aanspreken !

Waarom kiezen om te verkopen met ons uniek m renovatieconcept ?

Page 1 Created with Sketch.

Je woning raakt sneller verkocht dankzij het uitgewerkt renovatieplan

Page 1 Created with Sketch.

Het huis is perfect verkoopbaar in de staat waarin het zich bevindt

Page 1 Created with Sketch.

Geen extra kosten voor de verkoper, de koper bekostigt de renovatie na de aankoop

Page 1 Created with Sketch.

De koper kent vooraf het kostenplaatje: aankoop + renovatie

Page 1 Created with Sketch.

Hogere verkoopprijs door correcte budgetraming

m.renovatiecoach Tommy

Ik zorg ervoor dat je woning beter in de markt ligt

Tommy, onze renovatiecoach, werpt al zijn drive en ervaring in de schaal om elk renovatie traject voor de koper vlot te laten verlopen. Zijn expertise in (ver)bouwtechnieken en -materialen staat hiervoor garant.

Hij is het centrale aanspreekpunt waar de koper met al zijn vragen en opmerkingen terecht kan. Tommy coördineert de onderaannemers, houdt budget en planning strikt in het oog en evalueert de kwaliteit van het geleverde werk. Ook opmaak EPB volgens de huidige wettelijke normen, de veiligheidscoördinatie en bouwaanvragen ism de architect neemt hij voor zijn rekening!

Meer zekerheid kan de koper zich niet indenken. Bovendien is de tussenkomst van Tommy helemaal gratis.

Ann Vermaut

Binnen de drie maanden verkocht op basis van een uitgekiend renovatieplan

ANN VERMAUT, een tevreden verkoper

Ann Vermaut vertrouwde voor de verkoop van haar woning eerst op een traditionele vastgoedmakelaar. Hoewel de vraagprijs meer dan realistisch was, kwam er na 6 maanden nog steeds geen schot in de zaak. Tot ze beroep deden op het M-renovatie concept van M-vastgoed.

Ann Vermaut: “De specialisten van m.renovatie maakten binnen de week een concreet bestek op voor de noodzakelijke renovatiewerken. Met dit document in de handen konden ze kandidaten perfect informeren over het totale kostenplaatje. Binnen de 3 maanden vonden we zo een koper, omdat deze vooraf perfect wist wat het hele project, aankoop plus renovatie, zou kosten.”

m.renovatie past je woning perfect aan de wensen van de koper aan.