Renoveren maakt van elk huis een nieuwe thuis

Kennis, ervaring en betrouwbaarheid

Ignace Vandoorne en Kevin Vandamme, oprichters en zaakvoerders van m.vastgoed en m.renovatie hebben beiden reeds een lang en succesvol traject in de bouw- en immosector achter de rug. Al die tijd wisten ze zich ook te omringen door ervaren professionals, die de markt kennen als geen ander.

 

Vanuit onze dagelijkse ervaring stellen we al langer vast dat het niet eenvoudig is om een betrouwbare renovatie partner te vinden die het volledige project in handen neemt en ook dat oudere panden die aan renovatie of opfrissing toe zijn, moeilijker te verkopen zijn.

 

Een vernieuwend concept

Ons meest recente project, m.renovatie, omhelst dan ook een vernieuwend concept in de branche, waarbij oudere en/of vervallen woningen te koop worden aangeboden samen met een renovatie traject dat gecoördineerd wordt door een vaste renovatiecoach. Kopen én renoveren met één enkele partner, makkelijker kan het niet.

 

We bieden onze renovatie diensten ook aan eigenaars die hun bestaande woning wensen op te frissen, uit te breiden of grondig te verbouwen. Bijzonder positieve reacties op eerdere transacties wijzen erop dat we met m.renovatie effectief een gat in de vastgoedmarkt gevonden hebben.

 

 

Ja, ik wil meer weten over het m.renovatietraject!

Mijn project
* Verplicht invullen